Op drie locaties drugsafval gedumpt

Foto: politie

LAAG-SOEREN/BRUMMEN – In de nacht van woensdag op donderdag 16 op 17 mei, werden op diverse locaties containers gedumpt met chemisch afval mogelijk afkomstig van drugslabs.

Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies voor vloeistof heeft ingezeten. Ook wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van de vaten afval.

Op de Badhuislaan in Laag-Soeren, aan de Voorsterweg in Brummen en op de Kampsestraat in Elst werden op iedere locatie 2 grote vaten met vloeibaal materiaal aangetroffen. Omdat de vaten zo zwaar zijn werd er een spanband omheen bevestigd. Vervolgens wordt deze aan een boom bevestigd en rijdt men weg. Of de drie dumpingen met elkaar te maken hebben, zal onderzoek moeten uitwijzen. Het lijkt erop dat er alleen op de locatie in Elst vloeistof uit het vat is gelopen.

Uit metingen van de brandweer blijkt dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. De politie heeft de weg met linten afgezet

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk die nacht wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000

'
article
120463
Op diverse locaties containers gedumpt met chemisch afval
LAAG-SOEREN/BRUMMEN – In de nacht van woensdag op donderdag 16 op 17 mei, werden op
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/120463/op-drie-locaties-drugsafval-gedumpt/
2018-05-17T17:05:00+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/03/112-Politie-Uniform.jpg
Brummen, drugsafval, Laag Soeren, rheden.nieuws.nl
Nieuws, Politieberichten