Herinneringsbijeenkomst op begraafplaats Heiderust

Foto: www.jikke.com

RHEDEN – Op zaterdag 9 juni 2018 om 15.30 uur organiseren IRIS & De Mol Uitvaartverzorging en Team Begraafplaatsen Rheden-Dieren een herinneringsbijeenkomst.

De bijeenkomst wordt gehouden op de Buitenplaats van het gedeelte voor natuurbegraven op de algemene begraafplaats Heiderust, Lentsesteeg 21 in Rheden.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die een dierbare wil herdenken. Deelname is kosteloos. U bent welkom vanaf 15.00 uur.

Deze middag wordt begeleid door Yvonne Groenewoud-Wellink en er is muzikale omlijsting. U krijgt tijdens de bijeenkomst de gelegenheid om uw dierbaren te herdenken. De organisatie zorgt voor een variëteit aan bloemen waaruit u een bloem kunt zoeken die het meest bij uw dierbare past. Tijdens de bijeenkomst worden de namen genoemd, dan is er gelegenheid om de bloem naar voren te brengen. Er wordt op deze manier samen een bloemstuk gevormd.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten en herinneringen te delen. Het restaurant van Sandton Hotel De Roskam zorgt voor een hapje en een drankje.

Deze bijeenkomst kan worden bezocht door iedereen die een dierbare wil herdenken. Ongeacht waar de begrafenis of de crematie heeft plaatsgevonden, u bent allemaal welkom.

U kunt de naam van uw dierbare laten noemen. Als u dit op prijs stelt, kunt u dat via één van de volgende e-mailadressen kenbaar maken: [email protected] of [email protected]. Er is ook gelegenheid om dat op de dag zelf aan te geven.

Herinneringsbijeenkomst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen