Zomerfair op Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – In het weekend van 9 en 10 juni vindt de jaarlijkse zomerfair van de Kerk van Rozendaal aan de Kerklaan plaats. Twee dagen lang is de kerk omgebouwd tot een boekenmarkt annex expositieruimte.

Behalve boekhandel Jansen & de Feijter zullen ook enkele particulieren boeken aanbieden. Een nieuw, kleurrijk boekje met wandel- en fietstochten in en rondom Rozendaal zal op zaterdag gepresenteerd worden en is uiteraard te koop.

De tuin staat vol met kraampjes waar o.a. keramiek, jams, plantjes, sieraden en shawls te koop zijn. En er zijn heerlijke hapjes, drankjes en ijs te koop. Natuurlijk is er ook muziek om een lome, zomerse sfeer te creƫren. Tegen het eind van de middag van zowel de zaterdag als de zondag treedt de Rozendaalse Kapel op.

Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar gemeente Rozendaal is er in de tuin een podium gebouwd, waarop de jeugd van Rozendaal en omstreken zijn muzikale kunnen laat horen. Op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur vinden hier optredens plaats en, bij voldoende belangstelling, ook op de zaterdagmiddag.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur, toegang vrij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen