Verrassingsconcert van Willeke Alberti in Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 25 mei werden de bewoners van Rhederhof en De Boomgaard verrast met een optreden van Willeke Alberti in het Atrium van Rhederhof,  dit in het kader van het Wensboom – project.

Het Wensboom – project maakt mogelijk dat bewoners op kunnen schrijven wat nog een grote wens van hen is. Rhederhof probeert dan om zoveel mogelijk van deze wensen te realiseren. De meeste mensen wenste een bescheiden wens voor zichzelf, zoals bijvoorbeeld met een busje langs hun geboortehuis rijden of een keer balkenbrij eten.

Maar één wens sprong er echter uit!. Bewoner de heer Ben Dorland wenste namelijk iets voor alle bewoners van Rhederhof en De Boomgaard.

Het was een mooie wens, waar iedereen plezier aan kon beleven. De organisatie van Rhederhof had het geld van de voorjaarsmarkt bijeen gelegd dankzij Stichting Vrienden van Rhederhof, samen met geld van Het Nationaal Ouderenfonds, Lions, pannenkoekenhuis Strijland, de Cirkel en de Rotary konden zij deze wens realiseren in dit feestelijke jaar, namelijk het 55 jarig bestaan van Rhederhof.

Zo’n 120 bewoners van Rhederhof en bewoners van verpleeghuiszorg De Boomgaard waren bijeen gekomen in het Atrium voor een gast optreden. Om 14.00 uur werd voor iedereen de grote verrassing onthuld, namelijk een optreden van niemand minder dan zangeres Willeke Alberti.

Na een welkomstwoord begon de band te spelen en zong Willeke Alberti voor hen zo bekende liederen, vele herinneringen kwamen boven, en er werd direct meegezongen. Ook het personeel genoot en liep gezamenlijk een polonaise door de zaal.

Om 15.00 uur werd het optreden afgesloten, en werd Willeke Alberti door haar grote fan Ben Dorland bedankt voor haar geweldige optreden en overhandigde haar als dank een grote bos bloemen. Hierna was er nog gelegenheid om met Willeke samen op de foto te gaan of één van haar boeken of cd’s te kopen. Het was een zeer geslaagde middag

Feestjaar 2018

Dit feestjaar staan nog meer dingen op het programma namelijk:

  • 9 en 23 juni wandelen door het dorp waarna er pannenkoeken gegeten kunnen worden bij Strijland.
  • Op 7 juli is er een feestmiddag voor iedereen, met medewerking van een muzikaal gezelschap.
  • En op 16 augustus is er een jubileumdiner om 17.00 uur in het restaurant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen