Teams gezocht voor wijkvoetbaltoernooi bij DVOV

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Voor de vijfde keer op rij organiseert DVOV het Wijkvoetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal.

In 2014 organiseerde voetbalvereniging DVOV het wijkvoetbaltoernooi voor de eerste keer. Dit was direct een groot succes. In de leeftijd van 25 tot 55 jaar liepen meer dat 100 deelnemers uit wijken van Velp en Rozendaal een avond heerlijk te sporten op De Pinkenberg.

Doel van dit toernooi is om de straat- buurtgenoten beter te leren kennen. Daarbij staat gezelligheid voorop!

Naast het schoolvoetbaltoernooi organiseert DVOV dit wijkvoetbaltoernooi op vrijdagavond 7 september 2018. Tijdens dit wijkvoetbaltoernooi worden er wedstrijden gespeeld in teams van 7 tegen 7 spelers. De minimum leeftijd is 25 jaar.

DVOV heeft Velp en Rozendaal ingedeeld in 8 wijken. Iedereen in deze wijk kan zich opgeven.

Dat kan als team of individueel, waarbij je dan wordt ingedeeld in een team. Er wordt op een half veldje gespeeld. Per team zijn er ongeveer 10 personen.

Het gaat om de volgende wijken:
– Beekhuizen – Brandplein – Kerkallee – Oud Zuid – Rozendaal – Daalhuizen – Overhagen en de Vogelwijk.

Zin om mee te doen? Vertegenwoordig nu jouw wijk en geef je op. Aanmelden via de coördinator van dit toernooi Peter Metz ([email protected] of 06-53272584) . Ook voor informatie kun je met hem contact opnemen.

Dit initiatief past prima binnen de doelstelling van de gemeente Rheden en Rozendaal. Het sportstimuleringsbeleid van de gemeente heeft als doel zoveel mogelijk inwoners te stimuleren om aan sport en bewegen te gaan én blijven doen.
Wijkgericht sport- en bewegingsaanbod ziet de gemeente als effectief middel om zoveel mogelijk inwoners actief te laten zijn. Gestreefd wordt naar een integrale benadering waarin bestaande samenwerkingsverbanden worden uitgebreid en krachten op meerdere terreinen gebundeld worden, met speciale aandacht voor de rol van de verenigingen.

'
article
120997
Werving teams Wijkvoetbaltoernooi DVOV begonnen
VELP – Voor de vijfde keer op rij organiseert DVOV het Wijkvoetbaltoernooi voor teams uit de
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/120997/teams-gezocht-voor-wijkvoetbaltoernooi-bij-dvov/
2018-05-28T14:08:17+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/01/11125540/De-Pinkenberg-10-1-16-007.jpg
DVOV, rheden.nieuws.nl, wijkvoetbaltoernooi
Nieuws, Sport