8e Run4Gold sponsorduurloop op de Posbank

Foto: Fokke de Boer, www.fotofokke.nl

REGIO – Op de Posbank wordt op zaterdag 2 juni voor de achtste keer de “Run4Gold” georganiseerd. Deze pittige sponsorduurloop van 5 mijl (8 km) in een heuvelachtig gebied is bedoeld om geld bij elkaar te lopen voor Marijn en Noortje Goud‐Witteveen.

Een korter rondje van 4,3 km zonder extreme helling of een wandeling kan ook. Ook kunnen kinderen meedoen met de Kidsrun.

De opbrengst van deze loop komt in zijn geheel ten goede aan de uitzending van Marijn en Noortje bij Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF. Op 17 maart 2014 zijn Marijn en Noortje met hun kinderen, Judah en Salomé vertrokken naar Angola waar Marijn als piloot/monteur voor MAF werkt. (Zie www.marijnennoortje.nl)

Run4GoldMAF is met 130 vliegtuigen ’s werelds grootste onafhankelijke non‐profit vliegorganisatie. Als inter-kerkelijke organisatie werkt zij samen met kerken en hulporganisaties waaronder UNHCR, Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen en World Vision. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp. De piloten van MAF krijgen geen salaris maar worden volledig ondersteund door supporters en inkomsten uit fondswervingsacties zoals de “Run4Gold”.

Er zijn vier mogelijkheden:

  1. De Run4Gold, 5 mijl (8,05 km) met heuvels, 15.00 uur
  2. De Run4Gold light 4,3 km, 15.00 uur
  3. Wandelingen Posbank 3,2 of 4,3 km, 15.00 uur
  4. De kidsrun, je leeftijd x 100 m, 14.30 uur.

Het minimale sponsorbedrag voor de Run4Gold bedraagt €10. Er is een rondvlucht voor 2 passagiers beschikbaar voor degene die het hoogste sponsorbedrag scoort, daarbij is het minimum bedrag €100.

Start: Parkeerplaats Herikhuizen, Beekhuizenseweg tegenover afslag Burgemeester Bloemersweg Rheden.

Route: Run4Gold: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=606761

Aanmelden: kan bij [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen