Liemers Posbankloop: Op een unieke manier wandelend de eigen regio (her)ontdekken?

Brandweervrijwilligers
Brandweervrijwilligers
Foto: Liemers Posbankloop

REGIO – Op 24 juni is de laatste dag dat er ingeschreven kan worden voor de Liemers Posbankloop op 30 juni. Er is keuze uit vier verschillende afstanden, nl. 30, 40, 50 en 80km.

De laatste is een officiële Kennedymars, de andere afstanden zijn ideale oefentochten voor bv de 4-daagse van Nijmegen, terwijl de kortste afstanden natuurlijk ook zo een leuke uitdaging zijn.

Liemers PosbankloopBijzondere rustposten

Behalve mooie routes met alle verschillende landschappen uit onze omgeving zijn de rustposten op bijzondere plaatsen zoals onder andere bij de lokale brandweer en horeca, een wijngaard, een stal, sterrenwacht, fruitgaard en een gemaal.

Vrijwilligers

Het unieke aan deze tochten zijn niet alleen de routes, en de rustposten maar zeker ook de verzorging en de vrijwilligers. De kern van vrijwilligers ligt binnen de vrijwillige brandweer en andere fanatieke wandelaars en zij zullen deze dag ook volop aanwezig zijn.

Liemers PosbankloopAll-inclusive

De verzorging van de tocht is all-inclusive, de wandelaars hoeven alleen maar te wandelen en de organisatie zorgt voor voldoende eten en drinken onderweg. Dat is ook de reden dat er op tijd ingeschreven dient te worden.

Dus wacht niet langer en kijk voor het inschrijfformulier op: www.liemersposbankloop.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen