Wandel3daagse in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP –  Voor de vierde keer organiseert Innoforte de Wandel3daagse, iedereen mag meedoen en vrijwilligers zijn welkom.

‘Met het motto ‘Velp beweegt mee’ willen we uitdrukken hoe fijn we het vinden dat zo veel inwoners van Velp met ons meedoen. Het initiatief voor de Wandel3Daagse is vier jaar geleden in de locaties ontstaan maar al snel zagen we dat dit een geweldig feest is voor álle ouderen in Velp.

Dus vanaf het tweede jaar is deelname open voor iederéén die zin heeft om mee te doen!’ zo vertelt Miriam Jansen, activiteitenbegeleider van ’t Jagthuis enthousiast. Oude contacten worden nieuw leven in geblazen, nieuwe banden worden gesmeed. En dat door lekker actief er met elkaar op uit te gaan. Hartstikke gezond.’

De inschrijving voor deelname is open en gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Deelnemende locaties zijn De Biesdel, het Lorentzhuis, Nieuw Schoonoord, ’t Jagthuis, Oosterwolde, dagactiviteitencentra ’t Prieel en De Serre.

De wandelmiddagen zijn op: maandag 11 juni, woensdag 13 juni en donderdag 14 juni 2018

Deelnemers starten iedere wandelmiddag vanaf de locatie waar zij (het dichtstbij) wonen en lopen dan allemaal naar het eindpunt van die dag.

Starttijden:

  • 13.30 uur vanaf De Serre
  • 14.00 uur vanaf De Biesdel, ’t Prieel en het Lorentzhuis
  • 14.15 uur vanaf ’t Jagthuis
  • 14.30 uur vanaf Oosterwolde

Bij mooi weer wordt het programma zo aangepast dat deelname verantwoord blijft. De ontvangende locatie biedt een drankje aan en veel gezelligheid. Daarna wandelen de deelnemers weer terug naar hun beginpunt.

De laatste dag, op 14 juni, verzamelen alle deelnemers zich om 14.30 uur bij Nieuw-Schoonoord en lopen vervolgens in één lang lint naar ’t Jagthuis, Hoofdstraat 1. Hier worden zij binnen gehaald door Wethouder Sport, M. Budel met gladiolen en een medaille. In de tuin is het één groot feest, met muziek, hapjes en drankjes.

Vrijwilligers altijd welkom

Innoforte kan altijd vrijwilligers gebruiken die een handje toesteken. Zij duwen rolstoelen, begeleiden de mensen met rollator, bewaken de veiligheid, delen drankjes en bloemen uit en brengen gezelligheid. Ook wie niet iedere dag kan helpen, is welkom. Opgeven graag per e-mail aan: [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen