Geslaagde familiedag Scouting Dieren

Foto: Scouting Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag was er bij de landtak van Scouting Dieren een weer de jaarlijkse familiedag. Naast de leden waren ook de broertjes, zusjes, ouders, verzorgers en genodigden aanwezig.

Spelletjes

De ochtend begon met het grote waslijnspel. Hier werd door middel van kleine spellen gestreden voor de hoogste plaatsen. Bij het balkhangen, spijkerslaan, torens bouwen van bamboe, boogschieten en limonaderace werd er redelijk fanatiek gestreden. Bij katamino, hoger-lager, mexicaantje, hints-om-de-hoek en dobbelen was enige kennis en een beetje geluk noodzakelijk.

De Yenga-toren

Maar het ultieme spel, was toch wel de yenga-toren. De laatste twee teams streden hier om de hoogste was-rang. Alle 50 deelnemers stonden om de yenga-toren heen om de teams aan te moedigen. Helaas moest de toren eraan geloven en viel het om…

Na een lange zeer spannende strijd kroonde het leidingteam zich als winnaar van de ochtend. Vervolgens was er een uitgebreide lunch en werd er even wat rust gepakt.

Omgekeerde fototocht

In de middag stond de Bingo-Tocht op het programma. Dat is een omgekeerde fototocht via een bingo-kaart. De teams zijn al lopend Dieren in geweest om foto’s te maken van nummers. De nummers kregen ze door via de centrale post bij het clubgebouw De Geitenberg. Hoe bijzonderder de nummers werden, hoe creatiever de groepjes werden in het fotograferen van de nummers. Na een mooie wandeling en veel lachen en plezier zijn de groepjes weer terug gekomen bij het clubgebouw. Hier werden ze enthousiast onthaald en werd er nog lang nagepraat over de mooie ochtendspellen en de fantastische bingo-kaarten.

Heerlijke BBQ

De dag werd afgesloten met een dankwoord voor de ontzettend leuke dag en een heerlijke BBQ. En als je denkt dat de dag tot een einde loopt, volgt er uit het niets een groot watergevecht. Daarna was de dag toch echt over. Moe, vol met eten, kletsnat maar bovenal genoten van een fantastische dag.

Op naar de volgende!

article
121473
En als je denkt dat de dag tot een einde loopt, volgt er uit het niets een groot watergevecht!
DIEREN – Afgelopen zaterdag was er bij de landtak van Scouting Dieren een weer de
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/121473/geslaagde-familiedag-scouting-dieren/
2018-06-08T11:23:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/06/08112246/Familiedag-Scouting-Dieren.jpg
familiedag, rheden.nieuws.nl, Scouting Dieren
Nieuws