Jaarlijkse Zomerfair Rozendaal goed bezocht

ROZENDAAL – In het weekend van 9 en 10 juni vond de jaarlijkse zomerfair van de Kerk van Rozendaal aan de Kerklaan plaats. Twee dagen lang was de kerk omgebouwd tot een boekenmarkt annex expositieruimte.

Behalve boekhandel Jansen & de Feijter waren er ook enkele particulieren die boeken aanboden. Een nieuw, kleurrijk boekje met wandel- en fietstochten ‘In en rondom Rozendaal‘ werd op zaterdag gepresenteerd en was uiteraard gelijk te koop.

De tuin stond vol met kraampjes waar o.a. keramiek, jams, plantjes, sieraden en shawls te koop waren. Ook waren er heerlijke hapjes, drankjes en ijs te koop. Natuurlijk was er ook muziek om een lome, zomerse sfeer te creëren. Tegen het eind van de middag van zowel de zaterdag als de zondag trad de Rozendaalse Kapel op.

Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar gemeente Rozendaal was er in de tuin een podium gebouwd, waarop de jeugd van Rozendaal en omstreken hun muzikale kunsten lieten horen. Op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur vonden hier optredens plaats.

De Zomerfair was tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken en werd vooral op de zondag druk bezocht, de toegang was vrij.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen