Boeken- en kunstmarkt op Landgoed Middachten in De Steeg

DE STEEG – Stein Culturele Evenementen organiseert door heel Nederland bijzondere Boeken – en Kunstmarkten op prachtige locaties.

Om die reden organiseert Stein op zondag 15 juli a.s. van 10.00 – 17.00 uur, voor de vierde keer, een boeken- en kunstmarkt in het sfeervolle parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en zullen ongeveer 50 standhouders hun waar aanprijzen. Zij verkopen hoogwaardige tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin.

De markt is voor iedereen gratis toegankelijk.

Voor meer informatie www.stein.nl of het huren van een kraam mail: [email protected]Boeken- en kunstmarkt

Rondleiding

Naast de boeken en kunstmarkt is het kasteel deze zondagmiddag te bezoeken. Om 13.30 en 15.00 uur is er een rondleiding. De tuin is geopend tot 16.30 uur en hier wordt vanaf 13.30 uur een rondleiding gegeven. De toegang tot kasteel en tuin bedraagt € 11,00. Rondleiding is prijs inbegrepen.

Lavina Meijer

Om 11.30 geeft de befaamde harpiste Lavina Meijer een prachtig concert in het groene theater van Middachten. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via www.riqq.nl

Boeken- en kunstmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen