Algemene Gymnastiekvereniging FIT Velp 60 jaar!

VELP -Zaterdag 9 juni heeft de Algemene Gymnastiekvereniging FIT Velp haar 60-jarig jubileum gevierd.

Westernboerderij in Didam

Een bont gezelschap van jong en oud verzamelde in de ochtend op de Westernboerderij in Didam voor de aftrap van deze heugelijke gebeurtenis. Met een stralende zon hoog aan de hemel werd er genoten van diverse oud Hollandse activiteiten en spellen.

Receptie

In de namiddag werd een receptie gehouden in het Matser’s Café in de Alexanderstraat te Velp. Onder het genot van een hapje en een drankje werden door (oud-)leden en (oud-)bestuursleden en technische leiding herinneringen opgehaald.

Erelid

Deze gelegenheid werd ook gebruikt om het oude bestuur in het zonnetje te zetten. Alle leden van dit bestuur werden bedankt voor hun vele decennia lange inzet voor de vereniging. Ze werden allemaal benoemt tot erelid van de vereniging.

Algemene Gymnastiekvereniging FIT Velp

AGV FIT Velp is een gymnastiekvereniging waar al zestig jaar jong en oud terecht kan voor lichamelijke inspanning en uitdaging in gymnastiek en turnsport. Dit gebeurt dus al zestig jaar met veel enthousiasme.

Sympathiek en actief

FIT staat in al de voorbije jaren te boek als een sympathieke en actieve vereniging met leden uit Velp en omstreken. Naast recreatief turnen is er ook een selectie waar getraind wordt voor wedstrijden. FIT Velp maakt gebruik van de gymzaal in De Dumpel, Gruttostraat 14 te Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen