Bibliotheek Veluwezoom op zoek naar enthousiaste docenten digitale vaardigheden

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Mensen die geen of weinig ervaring met de computer hebben, kunnen bij de bibliotheek terecht om hun digitale vaardigheden te vergroten.

Met cursussen, workshops en inloopbijeenkomsten (tabletcafés en internetcafés) over allerlei onderwerpen die met digitalisering te maken hebben stimuleert de bibliotheek mensen om meer met de computer te gaan doen.

Voor het nieuwe seizoen, dat start in september, zoekt de Bibliotheek Veluwezoom een aantal docenten digitale vaardigheden (vrijwilligersfunctie) voor 4 tot 8 uur per week.

Bibliotheek Veluwezoom zoekt mensen die goed op de hoogte zijn van de digitale ontwikkelingen, deze kennis kunnen overdragen aan anderen en een bijdrage willen leveren aan een betere samenleving.

Kijk voor de volledige tekst van de vacature op www.bibliotheekveluwezoom.nl/vacatures

Interesse?

Heb je interesse voor deze functie? Of wil je meer informatie? Neem dan – het liefst voor 23 juni – contact op met Alberdine Tesink, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom via tel. 06-10 13 94 93 of e-mail: [email protected].

Na een eerste kennismaking nodigt Bibliotheek Veluwezoom je dan uit voor een informatieve bijeenkomst op 26 juni. Het nieuwe cursusseizoen start in september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen