Zuivelhoeve Dieren ‘Beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve 2018’

Foto: Zuivelhoeve Dieren

DIEREN – Maandagavond 9 juli 2018, is het team van de Zuivelhoeve Dieren verkozen tot ‘Beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve 2018’. Het team met Marcel van der Zwaan aan het roer, blijkt het beste van alle 49 Zuivelhoeve Winkels in Nederland.

Met hart voor de zaak en de vele verschillende producten is Marcel van der Zwaan, een gedreven ondernemer. Marcel was eerst werkzaam in het team van de Zuivelhoeve dat nieuwe winkels opstartte en opende, Sinds 8 maart 2017 bezit hij zelf een Zuivelhoeve in Dieren.

De Zuivelhoeve Winkel uit Twello werd tweede en het team uit Leeuwarden ging er met de derde prijs vandoor. De wedstrijd ‘Beste Zuivelhoeve Winkel’ is een competitie die met ingang van 2016 jaarlijks door de franchiseformule wordt uitgevoerd.

Hoge beoordelingen

Op basis van verschillende onderdelen kwam Zuivelhoeve Dieren als beste kwaliteitswinkel uit de bus. Dit team, onder leiding van franchisenemer Marcel van der Zwaan, scoorde op de onderdelen uitzonderlijk goed en kreeg de lovende woorden van de vakjury; ‘Alles volgens het boekje’, ‘Ondernemer die heel goed vooruit werkt’, ‘Hier wordt het maximale uit de winkel gehaald’.

Bepaling ‘klantvriendelijkste en beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve 2018’

De beoordelingen van alle Zuivelhoeve Winkels vonden de afgelopen maanden in 2 stappen plaats. Alle winkels werden eerst bezocht door een mysteryshopper, die de klantvriendelijkheid voor elke winkel in kaart bracht waarna Monique Timan de winkels beoordeelde op meetpunten zoals sfeer, look & feel van de winkel maar ook temperatuurlijsten van de koeling, hygiëne. Uit deze beide beoordelingen zijn de winnaars voor klantvriendelijkste en beste kwaliteitswinkel gekozen.

Zuivelhoeve Winkels

Roerink, franchisefamilie uit Twente verkoopt, in de bijna 50 winkels door heel Nederland, haar eigen producten uit Twente, zoals BOER’N YOGHURT® en BOER’N VLA®. Daarnaast bieden de winkels nog meer verse producten zoals diverse soorten (boeren-)kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten aan.

Geschiedenis van de Zuivelhoeve

De oorsprong van Zuivelhoeve voert terug naar 1981. Toen richtte Diane Roerink in de oude klompenschuur van haar oma een klein winkeltje in. Daar verkocht ze de ambachtelijke zuivelproducten die echtgenoot Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Sindsdien is er veel veranderd, maar de emmertjes yoghurt en vla worden nog steeds op diezelfde boerderij met dezelfde eerlijke ingrediënten gemaakt, in de landelijke Twentse buurtgemeenschap Twekkelo.

Roerink Food Family

Roerink Food Family is in 1981 opgericht door de Twentse familie Roerink; een middelgroot familiebedrijf met de focus op onderscheidende versproducten op basis van zuivel. De vijf afzonderlijke bedrijven van de Roerink Food Family produceren en leveren, binnen hun eigen segment, producten met een unieke smaak. Elk bedrijf heeft haar afzonderlijke specialiteit, variërend van echte boerenyoghurt, unieke smeerdips met roomkaas en verse kruiden, biologische geitenkazen tot aan heerlijke desserts gemaakt van verse melk. Bij Zuivelhoeve, Zuivelhoeve winkels, Happy Goat en De Dessert Meesters zetten ruim 300 gepassioneerde medewerkers zich dagelijks in voor de bereiding en levering van producten van de allerhoogste kwaliteit.

Lees ook:

Zuivelhoeve Dieren

article
123108
Zuivelhoeve Dieren wint de ‘Zuivelhoeve Winkelwedstrijd’
DIEREN – Maandagavond 9 juli 2018, is het team van de Zuivelhoeve Dieren verkozen tot ‘Beste
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/123108/zuivelhoeve-dieren-beste-kwaliteitswinkel-zuivelhoeve-2018/
2018-07-10T16:08:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/07/10160531/Zuivelhoeve-Dieren.jpg
Beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve 2018, Marcel van der Zwaan, rheden.nieuws.nl, Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Dieren
Nieuws