Lezing Eward Timmerman over het veelzijdige Gelderse landschap

Foto:

VELP – Eward Timmerman vertelt op 22 juli over het veelzijdige Gelderse landschap. De lezing gaat over het ontstaan en vorming van het landschap, de menselijke invloed op ons landschap en hoe je de natuur kan versterken op je eigen erf of tuin.

Timmerman werkt als adviseur bij de Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Natuur en Cultuur verweven in een boeiend landschap.

Locatie van deze lezing is Nieuwe Ruimte in de voormalige bibliotheek in Velp (Den Heuvel 32). Entree 5 euro inclusief koffie/thee vooraf en in de pauze en bezoek aan de expositie ‘Het nieuwe landschap’. Gratis entree voor donateurs van Stichting Nieuwe Ruimte.

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden. De lezing van Eward Timmerman is de 8e in een reeks van zondagmiddagen, tot en met 12 augustus. De activiteiten op zondagmiddag kosten 5 euro, inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze. De lezing start om 14:00 uur. Donateurs van de Stichting Nieuwe Ruimte betalen geen toegang. De Stichting Nieuwe Ruimte heeft ca. 60 betalende donateurs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen