Ga jij ook naar de IJsselfeesten in Dieren op 17 en 18 augustus 2018

Foto: IJsselfeest Dieren

DIEREN – Vrijdag- en zaterdagavond 17 en 18 augustus 2018 is het weer zo ver! De IJsselfeesten van Dieren gaan dan weer van start. Zowel op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20:00 uur tot in de vroege uurtjes heerlijke muziek en een prachtig feest!

Dit gratis evenement wordt jaarlijks door steeds meer muziek- en feestliefhebbers bezocht, ook dit jaar belooft het weer een groot feest te worden.

Programma:

Vrijdag 17 augustus CRISS-CROSS PARTY

DJ Kevin uit Dieren opent ook dit jaar het IJsselfeest op de vrijdagavond! Hij warmt de bezoekers alvast op voor de CRISS-CROSS PARTY.

De Dj’s; Lourenz, Mark, Bert en Joost, bekend van onder andere Juicy Lucy, Bloopers, bar XO in Arnhem en 22/24 in Doetinchem, draaien de beste hiphop, R&B, Nederlandstalig, house en bekende hits van toen en nu op deze CRISS-CROSS PARTY.

Zaterdag 18 augustus STOOT!

De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben een show voor het brede publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd volgens STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen, vormen samen een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief. Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest. De kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk en die zijn stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT!

Locatie: Aan ’t Veer, 6953 Dieren.

Kijk voor meer informatie op:

(Bron: http://ijsselfeestdieren.nl)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen