Wildplasser beledigt handhavers en mag €500,– betalen

Foto: Peter de Waard, rheden.nieuws.nl

DIEREN – Afgelopen vrijdag namen de collega’s van Handhaving gemeente Rheden de locatie Aan ’t Veer mee in de surveillance. Daar troffen zij een groep personen aan. Bij aankomst zagen zij dat één man aan het wildplassen was.

Belediging

De collega’s van de handhaving vertelden hem dat hij daarvoor een bekeuring zou krijgen. Hier was de man het niet mee eens en beledigde de collega’s van handhaving. Andere leden van de groep vonden het nodig om zich ook met het gesprek te bemoeien. Naar aanleiding van de belediging is de politie ter ondersteuning gekomen en heeft de 27 jarige man uit Dieren meegenomen ter zake belediging.

Verzetten bij aanhouding

Bij de aanhouding verzette de man zich. Uiteindelijke is de man meegenomen naar het politiebureau en is daar ingesloten voor nader onderzoek. Inmiddels heeft de man een verklaring gegeven en is hij gestraft met een boete van € 500,– voor de belediging en weerspannigheid.

Respect

De hoge temperaturen gaan soms gepaard met hoge emoties, of dat in deze ook de oorzaak is geweest weet de politie niet. Of het nu warm is of niet…,  laten we elkaar in ieder geval respecteren en rekening houden met elkaar.

Foto: Het huidige veer, www.veerpont-dieren.nl.

'
article
124183
Of het nu warm is of niet...,  laten we elkaar in ieder geval respecteren en rekening houden met elkaar
DIEREN – Afgelopen vrijdag namen de collega’s van Handhaving gemeente Rheden de locatie Aan ’t
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/124183/wildplasser-beledigt-handhavers-en-mag-e500-betalen/
2018-08-04T20:07:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/02/2015-02-23_nieuwe-veerpont_3121_kopfoto.jpg
Aan het veer, Boete, Dieren, rheden.nieuws.nl, Wildplasser
Nieuws, Politieberichten