Mantelzorgers met de Museum Plus Bus naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Foto: MVT

RHEDEN/ROZENDAAL –┬áStichting MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) nodigt mantelzorgers uit de gemeente Rheden en Rozendaal van 70 jaar en ouder uit om zich aan te melden voor een geheel verzorgde dag naar het Rijksmuseum in Amsterdam op maandag 1 oktober 2018.

Ook degene waarvoor men als mantelzorger zorgt mag mee. De Museum Plus Bus vervoert u deze dag geheel kosteloos, dankzij steun van de Bank Giro Loterij. Ook de toegang tot het museum is gratis. In de rij staan voor de kassa is dus ook niet nodig!

Door een gids wordt en er een rondleiding verzorgd en natuurlijk wordt daarbij van alles verteld over het prachtige gebouw, en beroemde schilderijen zoals de Nachtwacht, de Staalmeester, het Melkmeisje van Vermeer en de Welvoorziene Keuken. Na de rondleiding is er gelegenheid om zelf nog rond te kijken.

Uit ervaring weten ze dat de gehele dag goed is geregeld, alle zorg wordt je uit handen genomen en dat betekent een dag volop genieten. Rolstoelen en rollators kunnen mee in de bus.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod kunt u zich telefonisch (026-3707070) of per e-mail ([email protected]) aanmelden tot uiterlijk 17 augustus.

Gezien de beperktheid van de ruimte is tijdig aanmelden van groot belang.

Rijksmuseum

article
124295
Gezien de beperktheid van de ruimte is tijdig aanmelden van groot belang
RHEDEN/ROZENDAAL –┬áStichting MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) nodigt mantelzorgers uit de gemeente Rheden en Rozendaal
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/124295/mantelzorgers-museum-plus-bus-naar-rijksmuseum-amsterdam/
2018-08-09T12:22:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/08/09122100/MVT-Bus12.jpg
Amsterdam, Mantelzorgers, MVT, plus bus, rheden.nieuws.nl, Rijksmuseum
Nieuws