Lezing over Musis Sacrum

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Hans Verbugt is sinds 1 oktober 2017 de nieuwe bestuurder van Musis & Stadstheater Arnhem (MSA). Op 15 augustus komt hij in De Serre van Rozendaal vertellen over de megaverbouwing van zijn theater én over het programma in nieuwe seizoen.

Verbugt (1961) was tot 2015 algemeen directeur van het orkest de Filharmonie in Antwerpen. In deze functie was hij nauw betrokken bij de totstandkoming van de recent heropende Elisabethzaal in Antwerpen.

Daarvoor was hij adjunct-directeur van het Conservatorium van Amsterdam. Hij is betrokken geweest bij het onderzoek naar de samenwerking tussen
de Nederlandse Reisopera en het Orkest van het Oosten en was manager en mede-initiatiefnemer van het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival.

Verbugt zal in Rozendaal  op een interactieve en interessante manier vertellen over de ontwikkelingen binnen Musis en het programma voor najaar 2018 presenteren.

Zoals elke woensdag is de Serre, Kerklaan 15 in Rozendaal, geopend tussen 10.00 en 12.30 uur voor ontmoeting en koffie. De lezing van Verbugt begint om 10.30 uur. Toegang vrij!

Hans Verbugt

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen