Martin van den Eijk nieuwe voorzitter Cv. De Heiknüüters

Foto: Cv. De Heiknüüters

RHEDEN – Op de laatst gehouden algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden, is Martin van den Eijk gekozen als nieuwe voorzitter.

Martin van den Eijk:

“Hoewel pas een jaar lid van Cv. De Heiknüüters, nadat ik in 2017 Adjudant van Prins Herman de Tweede ben geworden, en daarvoor nog nooit iets aan carnaval had gedaan, was ik al snel enthousiast voor dit prachtige feest. Een van de redenen daarvoor was de warme ontvangst binnen deze vereniging.”

“In het afgelopen jaar hebben diverse mensen mij gevraagd of ik bij de vereniging zou blijven en actief lid zou worden. Na het grote carnaval ben ik daar over na gaan denken en heb besloten om mij actief voor deze vereniging te gaan inzetten.”

“Nadat er een vacature ontstond hebben zowel diverse leden als het bestuur mij voor de functie van voorzitter gevraagd. Na enige twijfel en overleg met mijn vrouw en het bestuur heb ik besloten deze uitdaging aan te gaan.”

“Doorslaggevend hierbij was dat het bestuur aangaf het als een voordeel te zien dat een niet-Rhedenaar en junior carnavalsvierder een frisse kijk op de gang van zaken binnen deze vereniging en het carnaval zou kunnen hebben.”

“Een vereniging als deze kan alleen goed functioneren als we dit met z’n allen doen en elkaar helpen in een open en eerlijke samenwerking en communicatie. In het afgelopen jaar heb ik heb gemerkt dat betrokkenheid een belangrijk speerpunt is binnen de vereniging.”

“Ik zie het dan ook als een van mijn belangrijkste taken als voorzitter om dit te waarborgen. Om randvoorwaarden te scheppen die deze openheid, samenwerking, communicatie en betrokkenheid mogelijk maken. En daarbij alles te doen wat in mijn vermogen ligt om deze vereniging jong, fris en gezond te houden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen