5e Rheden Cup 2018 op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus bij VV Dieren

Foto: Rheden Cup 2018

DIEREN – Als winnaar van de 4e editie van Rheden Cup in 2017, wordt bij VV Dieren de eerste jubileumeditie van de Rheden Cup georganiseerd.

De 5e editie van de Rheden Cup vindt plaats op Sportpark Het Nieuwland en begint vrijdagavond 24 augustus en gaat door op zaterdagmiddag 25 augustus 2018.

VV Dieren is blij dat alle 7 voetbalverenigingen uit de gemeente Rheden zich hebben ingeschreven. De deelnemende verenigingen zijn Dierensche Boys, DVOV, SC EDS, SC Rheden, SC Veluwezoom, VVO en VV Dieren, als gastheer.

De wedstrijden worden gespeeld op de twee kunstgrasvelden op Sportpark Het Nieuwland in Dieren verdeeld over twee dagen. Er wordt een halve competitie gespeeld met wedstrijden van 25 minuten, dus alle verenigingen komen tegen elkaar uit.

De eerste wedstrijd vangt aan op vrijdagavond de 24 augustus om 19.15 uur. De laatste wedstrijd eindigt zaterdag de 25e om 16.10 uur. Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Opvallend is dat alle voorgaande 4 Rheden Cup toernooien telkens een andere winnaar hadden. SC. Rheden, VVO, SC. Veluwezoom en VV Dieren zijn de winnaars van de voorgaande edities. Zou dit jaar één van de andere voetbalverenigingen aan de beurt zijn?

(Bron: https://www.vvdieren.nl)

Zie onderstaande afbeelding voor het programma.

Rheden Cup 2018

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen