Burgemeester en wethouder bezoeken Madierodam 2018

DIEREN – Madierodam staat dit jaar in teken van de Middeleeuwen, burgemeester Carol van Eert bezocht samen met wethouder Klomberg het ridderdorp aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren.

In de laatste week van de zomervakantie van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus vind de huttenbouwweek plaats. Er werd dan ook weer flink getimmerd en geknutseld door de 405 kinderen. Zij worden daar waar nodig geholpen door de vele vrijwilligers, vaders moeders of opa’s. Prachtige kastelen met heuse ophaalbruggen waren het resultaat.

De Burgemeester en wethouder deden samen met de Kasteelheer en Jonkvrouwe een ronde over het terrein om alles te bewonderen, en een praatje te maken met de kinderen. Ze prezen de kinderen om hun geweldige prestatie en vindingrijk voor hun bouwwerken, dit met een knipoog naar de vaders en moeders.

Als dank voor hun inzet en hun harde werk trakteerden zij iedereen op een heerlijk ijsje.

Bij het afscheid wenste hij iedereen voor nog een prachtige week toe en bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet, zonder hun hulp is dit niet mogelijk.

Helaas is dit de laatste Madierodam op deze locatie, men is dus op zoek naar een ander terrein, maar met hulp van de gemeente zal dit zeker lukken aldus de organisator.

Op vrijdagavond wordt de week afgesloten met een feestavond, Alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn dan welkom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen