Vijfde en laatste Montmartre Markt van het seizoen in de hanzestad Doesburg

Foto: rheden.nieuws.nl

DOESBURG – Zondag 26 augustus wordt alweer de vijfde en laatste Montmartre markt van dit seizoen georganiseerd, de vier voorafgaande edities waren een groot succes.

De Markt wordt gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd,De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt staan leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken.

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. Oftewel “Joie de Vivre” op zondag 26 augustus in Doesburg.

De Montmartre markt is op zondag 26 augustus van 10.00 – 17.00 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vierde seizoen in en de eerste markt van 2019 zal plaatsvinden op de laatste zondag van april. Meer informatie: www.stein.nl

Kijk voor foto’s van de vorige Montmatre Markt op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/103977/drukbezochte-voorlaatste-montmartremarkt-doesburg/

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen