Thomassen Mannenkoor op zoek naar nieuwe leden!

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – De vakantieperiode zit er bijna op, ook voor het Thomassen Mannenkoor. Dat betekent dat er weer gerepeteerd gaat worden met een nieuw repertoire.

De repetities vinden plaats in het Dorpshuis Willem de Zwijger aan het Mr. B. van Leeuwenplein In Rheden, Op maandag repeteren de eerste en tweede tenoren van 17.00 uur tot 18.00 uur, en de eerste en tweede bassen repeteren op donderdag ook van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Om het Thomassen Mannenkoor levens vatbaar te houden, is er dringend behoefte aan nieuwe leden. Daarom een oproep aan mannen die het koor zouden willen komen versterken. Kom gerust eens binnen lopen op maandag of donderdag om eens kennis te maken met het Thomassen Mannekoor.

Er wordt de mogelijkheid geboden om eens op proef mee te zingen, Er wordt op een zeer ontspannen manier gerepeteerd onder leiding van Piet Cnossen. En wie weet spreekt het u aan om eens drie maanden, zonder enige verplichting mee te komen zingen. Mocht u eerst wat informatie willen kunt contact opnemen met de voorzitter Louis Schennink tel 06-22409182. (na 17.00 uur)

Meer weten? Kijk ook eens op: http://www.thomassenmannenkoor.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen