Ondernemend Rheden-De Steeg (ORDS) overhandigt aanvalsplan aan wethouder Haverkamp

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Op maandag 3 september overhandigde de voorzitter van de Ondernemend Rheden-De Steeg (ORDS), de heer Alex Meerdink, het zogenaamde Aanvalsplan aan wethouder Ronald Haverkamp. Dit vond plaats in Eetcafé Het Wapen van Rheden aan de Groenestraat 58 in Rheden.

In 2017 is de Detailhandel Structuurvisie Dieren, Rheden, Velp vastgesteld met als titel: Kiezen voor kwaliteit. Per kern is daarin een actieprogramma opgesteld om de winkelgebieden een kwaliteitsimpuls te geven. Het aanvalsplan is een uitwerking van dit actieprogramma.

De ondernemersvereniging ORDS heeft  de heer Ben Denekamp gevraagd om dit plan te schrijven. Naast Rhedense ondernemers is ook het Rhedens Dorpsbelang hierbij betrokken geweest.

Na een toelichting door de heer Alex Meerdink gaf wethouder Ronald Haverkamp een korte reactie. Het college van B&W komt voor 1 oktober met een inhoudelijke reactie naar aanleiding van het aangeboden plan. Vanzelfsprekend is het college van B&W erg positief over het feit dat de ORDS actief bezig is het winkelgebied te verbeteren.

ORDS aanvalsplan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen