Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Foto: Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem

DIEREN – Op 13 oktober opent een tweedehands dameskledingwinkel in het clubgebouw van de Gelreband, voor één dag haar deuren! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage

De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding wordt georganiseerd door de Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem. Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst naar goed doel Girls not Brides

De opbrengst gaat dit jaar naar Girls not Brides. Deze organisatie probeert wereldwijd kind huwelijken te stoppen en meisjes te stimuleren hun toekomst in eigen hand te nemen. In Ghana bestaat de hulp bv. uit het financieren van onderwijs en onderwijsmateriaal. In Nepal krijgen arme meisjes een fiets om dagelijks mee naar de middelbare of hogere school te gaan. Beide initiatieven verkleinen de kans om uitgehuwelijkt te worden. Bekende mensen als aartsbisschop Desmund Tutu en prinses Mabel van Oranje hebben hun naam verbonden aan Girls not Brides.

Nieuw!

Kopers maken vanaf 14.00 uur kans op een korting van 10 – 100% op hun aankoopbedrag.

U bent van harte welkom op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.

Lees ook:

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden