March & Showband Rheden schittert in Sleeuwijk

Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN – March & Showband Rheden heeft in de wereld van Korpsmuziek weer van zich laten horen. In de tournee van de show “The Line Up!” werd afgelopen zaterdagavond Sleeuwijk aangedaan.

Samen met showoptredens van Showband Juliana en Jong Juliana uit Amersfoort, Show- & Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden, Showkorps Wilhelmina en Jong Wilhelmina uit Sleeuwijk werd in een prachtige ambiance een indrukwekkend showprogramma gepresenteerd.

De Rhedense muzikanten brachten daar haar showproduct “The Line Up!”. Het publiek werd allereerst verrast door het combo dat vanuit de foyer het veld opkwam. Dit combo legde met muziek van Mac the Knife de rode loper uit voor de rest van het korps.

De rij rode stoelen dat vooraan het veld was opgesteld, wekte de nieuwsgierigheid van het aanwezige publiek. Hierop namen de muzikanten plaats na de opkomst. Zoals de speaker vermeldde; had March & Showband Rheden op de eerste rij plaatsgenomen voor het eigen optreden. De stoelen spelen de hele show en prominente rol, zo worden deze in de opstelling van een orkestbak gezet voor de prachtige balade.

Muzikaal en visueel worden optredens uit de meest succesvolle Broadway theaterproducties gebracht. Onder andere de muziek uit Les Miserables, Chicago, Joseph, Sound of Music, West Side Story en Chorus Line zijn in een fenomenaal arrangement gevlochten door muziek door René Leckie. De choreografie, van de hand van René Ranzijn, bevat visuele elementen zoals deze ook in de musicals uitgevoerd werden.

March & Showband Rheden mocht lovende reacties ontvangen in Sleeuwijk. Een zeer publieksvriendelijke show, herkenbaar voor jong en oud(er), lust voor oog en oor, een product waarin alle musicalelementen zijn opgenomen. Kortom, een verrassende show dat zorgt voor de variatie waarvoor het publiek komt en waarnaar iedere taptoe-organisatie op zoek is.

Meer informatie via: www.march-showbandrheden.nl

Bekijk hieronder het filmpje van de “The Line Up!” in Woerden op 28 augustus 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen