IVN Oost-Veluwzoom bestaat 55 jaar!

RHEDEN – Zaterdag 15 september 2018 was het zover, IVN Oost-Veluwezoom bestaat 55 jaar! Ter ere van dit heuglijke feit werd een jubileumbijeenkomst georganiseerd in het Bezoekerscentrum Veluwezoom.

Nadat iedereen van koffie/ thee en gebak was voorzien nam Mieke de Graaff van IVN Oost Veluwezoom het woord, zij verwelkomde alle aanwezigen, vooral vele medewerkers maar ook een aantal belangstellenden naast de genodigden. Hierna nam Gerrit Lammers, ook van IVN Oost-Veluwezoom het woord, hij bedankte de medepartners voor de samenwerking, in het bijzonder de gemeente Rheden, voor de goede samenwerking voor het behoud van ons natuurschoon op de Veluwe.

Als dank aan de gemeente overhandigde hij het eerste speciale jubileumexemplaar van het tijdschrift Karwij aan burgemeester Carol van Eert. Die hierna het woord nam, hij feliciteerde de IVN met hun 55 jarig bestaan en benadrukte nogmaals de goede samenwerking van alle partijen. Het gaat de laatste tijd zo goed dat er nagedacht moet worden de drukte meer te spreiden en meer te concentreren naar de Zuidflank richting de Havikerwaard en langs de IJssel want de Posbank kan vaak de drukte niet meer aan. En dat is jammer want er zijn meer mooie dingen in de gemeente Rheden.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen