Dorpshuis Willem de Zwijger Rheden bestaat 5 jaar!

RHEDEN – Op zaterdag 15 september werd op feestelijke wijze het 5-jarig bestaan gevierd van het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden, door het organiseren van een Open Dag.

De Open Dag werd om 10.30 uur feestelijk geopend door wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden, en  Angelique Krüger van Omroep Gelderland.

Nadat voorzitter Luuk Kuiper de aanwezigen van harte welkom had geheten, gaf hij in zijn toespraak aan blij te zijn dat er steeds meer mensen de weg vinden naar het Dorpshuis en haar activiteiten. Hierna gaf hij het woord gaf aan wethouder Gea Hofstede, deze was blij dat het zo goed gaat met het Dorpshuis en dat het misschien een goed voorbeeld is voor andere dorpshuizen in de gemeente Rheden.

Om het feest officieel te openen heeft wethouder Hofstede een potje koersbal meegespeeld met de Koersbalvereniging van Rheden. Maar niet voordat Angelique Kruger een wedstrijdje op de beroemde Mexiano van Omroep Gelderland had gedaan, waarna anderen werden uitgedaagd dit ook te doen.

Natuurlijk werd er ook aandacht besteed aan de vele organisaties en verenigingen met hun kramen op het plein en in het Dorpshuis zelf. Ook was er een prachtig optreden van Mirjam Mudde (cello) en Femke v/d Winkel (viool).

Een loterij waarmee prachtige prijzen waren te winnen, was ook erg populair.

Kortom een zeer geslaagde open dag in het Dorpshuis Rheden. Die duurde van 10.00 tot 15.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen