Nieuwe Maatjes voor SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal

V.l.n.r. de nieuwe maatjes Herma, Renske en Erica
V.l.n.r. de nieuwe maatjes Herma, Renske en Erica
Foto: Schuldhulpmaatje Rheden-Rozendaal

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Sinds begin september heeft SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal er weer 3 gecertificeerde maatjes bij. Herma heeft het algemene certificaat Maatje ontvangen. Erica en Renske zijn nu ook gecertificeerd Maatje Jong.

Deze drie maatjes staan te trappelen om aan de slag te gaan. En dat is ook hard nodig want er is veel vraag naar een SchuldHulpMaatje.

Wat doet een SchuldHulpMaatje?

Een SchuldHulpMaatje helpt om weer “grip op de knip” te hebben. Daar waar schulden zijn of schulden dreigen te ontstaan loopt een maatje mee om orde in de financiën te krijgen. Alle maatjes zijn daarvoor opgeleid en blijken bekwame vrijwilligers. Het resultaat: een beetje rust in een tijd van stress.

MoneyFit?

Als jongeren in financiële problemen dreigen te komen zullen ze eerst proberen zelf hun problemen op te lossen binnen hun eigen netwerk of via websites. Daarom heeft SchulpHulpMaatje een grote landelijke website opgezet met tips en informatie.

Kijk op www.moneyfit.nl

Per maand bezoeken 10.000 jongeren die site. Als jongeren meer hulp willen kunnen zij zich daar ook aanmelden voor een maatje op maat. Twee van onze maatjes hebben nu de nieuwe opleiding voor begeleiding van jongeren afgerond. Deze Maatjes Jong staan klaar om jongeren te helpen in de leeftijd van 16- 25 jaar.

Aanmelden via www.moneyfit.nl

SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal heeft nu 13 maatjes aan het werk. Heeft u een achterstand met betalingen? Of liggen er geregeld brieven van incassobureaus op uw deurmat? Dan zijn er deskundige vrijwilligers, SchuldHulpMaatjes, die u graag verder helpen.

Wilt u bijgestaan worden door zo’n maatje dan kunt u zich aanmelden bij SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal. Eén mailtje is genoeg. Mail naar: [email protected] of [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen