Muziekles in het Inloophuis Dieren

Foto: Muziekles

DIEREN – Het Inloophuis start donderdag 18 oktober met muziekles. De lessen zijn elke eerste en derde donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur.

Deelnemers leren in het begin vooral noten lezen, op ritme werken en samen maatgevoel ontwikkelen. Daarbij worden eenvoudige muziekinstrumenten gebruikt. Bij interesse wordt er ook gezongen.

De lessen worden verzorgd door het Rhedens muzikantenpaar Maartje Slabbekoorn en Ido de Poorte. Zij werken met eenvoudige kinderliedjes, vaderlandse liedjes en natuurlijk rond de feestdagen sinterklaas- en kerstliedjes.

De lessen zijn niet alleen leuk om te doen. Ze zijn ook geschikt als opstap voor mensen die in een koor willen gaan zingen.

De eerste les op donderdag 18 oktober is vooral een informatieles. Loop eens binnen en informeer naar de opzet en mogelijkheden. Bij voldoende belangstelling starten daarna de lessen.

Net als bij alle activiteiten van het Inloophuis is samen koffie drinken een belangrijk onderdeel van de muziekles. Deelname inclusief koffie en thee is gratis.

Overigens is het Inloophuis op zoek naar een piano welke de muziekles kan ondersteunen.

Voor meer informatie mailt u naar [email protected]. U vindt het Inloophuis in verzamelgebouw Het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen