Ensemble Oostenwind en Trio Koller, Evers en Ratajski in de kerk van Rozendaal

Foto: Ensemble Oostenwind

ROZENDAAL – Op zondag 21 oktober organiseert de Stichting Vrienden van de Kerk te Rozendaal een concert in de Kerk met optredens van het Ensemble Oostenwind en het Trio Koller, Evers en Ratajski. Het concert is in twee delen:

Ensemble Oostenwind

Dit ensemble voor gevorderde volwassen fluitisten bestaat uit dwarsfluiten, altfluiten, basfluit, piccolo en piano, soms ook cello en harp. Oostenwind speelt voornamelijk klassiek, romantisch en barokrepertoire. Maar het lichtere genre komt ook aan bod met hedendaagse, jazz- en wereldmuziek. In 2016 won het ensemble Oostenwind de eerste prijs op het Benelux fluitconcours.

Marianne RatajskiAansluitend treden het Trio Koller, Evers en Ratajski op

René Koller, met klarinet en bassethoorn, Emily Evers, met klarinet en Marianne Ratajski, aan de piano. Zij spelen voor u: “Saint-Saëns”, “Lutoslawski” en “Mendelssohn – Bartholdy”

Concert in de kerk van Rozendaal, Kerklaan 15, 6891 CM, Rozendaal, zondag 21 oktober 2018, aanvang 15.30 uur. Na afloop meet en greet met de musici  en met elkaar.

De kerk is open van af 15.00 uur, entree €13 pp. voor Vrienden €10. Gelrepas- en studentenkaarthouders €5 kinderen onder 10 jaar gratis (onder begeleiding). Kaartverkoop vooraf aan het concert in de kerk, reserveren: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen