Netwerkavond De Bestuurstafel met thema Timemanagement

Foto: www.multitasken.com

RHEDEN/ROZENDAAL – Wervelend over het podium, vertelt spreker Wouter Hesseling bevlogen zijn verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken, beantwoordt vragen, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden.

Het Loket Vrijwilligerswerk van Radar Uitvoering en het Sportbedrijf Rheden brengen tijdens de netwerkavond De Bestuurstafel op dinsdagavond 23 oktober het thema Timemanagement onder de aandacht bij bestuursleden en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties en verenigingen.

De avond van deze negende editie van de netwerkavond Bestuurstafel vindt dit keer plaats in de kantine van Zwembad De Hangmat aan de IJsselsingel 7 te Rheden. Aanvang 19.45 uur.

Bedrijfstrainer en Amsterdammer Wouter Hesseling maakt met zijn interactieve lezingen deelnemers bewust van de nadelen van multitasken. De toehoorders krijgen handvatten hoe ze veertig procent efficiënter kunnen werken, in zowel het dagelijks leven, het werkzame leven als in het vrijwilligerswerk. De lezing is niet alleen leerzaam, het heeft ook een hoge amusementswaarde. Een avond voor besturen om niet bij stil te zitten. Een lezing die iedereen tot nadenken zet om met meer plezier en efficiëntie actief te kunnen zijn. Opnieuw zullen de deelnemers van deze avond vast en zeker deze Bestuurstafel verlaten met tips en tools, ideeën en gedeelde ervaringen.

De avond start om 19.45 uur, de koffie/thee staat klaar vanaf 19.15 uur. Na afloop van de lezing is er tijd voor netwerken, een hapje en een drankje. Aanmelden kan via de mail bij Rick Verdouw: [email protected] of bij Maud van Braam: [email protected] Voor meer info: zie ook de website http://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden Aanmelden het liefst voor 18 oktober.

 

article
128022
Wervelend over het podium, vertelt spreker Wouter Hesseling bevlogen zijn verhaal
RHEDEN/ROZENDAAL – Wervelend over het podium, vertelt spreker Wouter Hesseling bevlogen zijn verhaal over multitasken,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/128022/netwerkavond-de-bestuurstafel-met-thema-timemanagement/
2018-10-09T12:10:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/10/09115913/Wouter-Hesseling.jpg
besturen, Bestuurstafel, multitasken, netwerkavond, rheden.nieuws.nl, timemanagement, vrijwilligersorganisaties, Wouter Hesseling
Nieuws