Filmhuis in De Paperclip te Velp

Foto: Foter.com

VELP – De komende maanden zijn er weer prachtige films te zien in Ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat te Velp. Kosten €5. De PaperClip, Eiberstraat 12-14, Velp, Aanvang 20:00 uur.

Wonder Wheel 21-10-2018

2017 – regie Woody Allen, hoofdrol Kate Winslet. In het pretpark Coney Island van de jaren vijftig zijn de levens van een badmeester, een voormalig actrice, haar onbehouwen man en hun dochter met elkaar verbonden. Bovendien is dochterlief op de vlucht voor gangsters.

The Insult 04-11-2018

2017 – regie Ziad Doueiri, hoofdrol Adel Karam
Een explosieve belediging van een Libanese christen aan het adres van een Palestijnse vluchteling escaleert tot een rechtszaak van nationaal belang, die de hooggespannen verhoudingen in Libanon op scherp zetten.

Victoria and Abdul 18-11-2018

2017 – regie Stephen Frears, hoofdrol Judi Dench. De jonge Indiase klerk Abdul Karim reist naar Engeland om mee te werken aan de viering van het jubileum van koningin Victoria. Er is een klik tussen de koningin en de klerk en er ontstaat een bijzondere vriendschap. De bedienden van de koningin doen er alles aan om hun band te verbreken maar dat maakt de band alleen maar hechter.

Three Billboards Outside Ebbing Missouri 02-12-2018

2017 – regie Martin McDonagh, hoofdrol Woody Harrelson. Een vrouw huurt drie gigantische billboards met mededelingen dat de politie de moordenaar van haar dochter nog steeds niet gevonden heeft. Het gevecht tussen haar en de plaatselijke politie wordt steeds heftiger.

Tulipani 16-12-2018

2017 – regie Mike van Diem, hoofdrol Gijs Naber. Na de watersnoodramp in 1953 wil een boer zo snel mogelijk uit Nederland vertrekken. Hij komt terecht in Italië waar hij tulpen gaat kweken en uitgroeit tot een legende. Dertig jaar later gaat een politieman op zoek naar de ware toedracht achter zijn verhaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen