Sportieve opening van nieuwe BSO

Foto: BSO Marron

DIEREN – Buiten spelen, de natuur in, samen met je leeftijdsgenoten ravotten, sporten en knutselen. Dat biedt de nieuwe Buitenschoolse opvang die Marron gaat starten op de splinternieuwe locatie van MHC Dieren.

Een vertrouwd gezicht voor kinderopvang breidt haar diensten uit. “Al bijna 30 jaar zijn wij actief in de opvang van jonge kinderen. En de afgelopen jaren zijn wij op zoek geweest naar een mogelijkheid om ook voor kinderen tot 12 jaar een écht aansprekend pakket aan te kunnen bieden,” aldus een trotse initiatienemer Mark Pans. “En met de bouw van de nieuwe locatie van MHC Dieren kwam er eindelijk een locatie waarin we geloven. Het is een prachtig gebouw met veel hout en veel uitzicht op buiten, gelegen aan de rand van het Nationale Park Veluwezoom. En daarmee past het helemaal in onze visie; kinderen zitten al de hele dag, na schooltijd worden ze vrolijk en gelukkig van sporten en actief zijn in de natuur”.

Om de nieuwe locatie feestelijk te openen zal Burgemeester Carol van Eert, samen met een aantal kinderen op sportieve wijze het startsein geven voor een middag vol leuke activiteiten en de mogelijkheid om kennis te maken met Sport- en NatuurBSO Marron.

Link naar meer informatie: www.kdvmarron.nl

Marron Kinderdagverblijf
Noorderstraat 9
6953 CD Dieren
0313-420956
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden