Doe mee met vrijwilligersgroep van Zwembad Beekhuizen in Velp

Foto: Natuurwerkdag Zwembad Beekhuizen

VELP – De vrijwilligersgroep van Zwembad Beekhuizen werkt regelmatig op het natuurterrein van voormalig Zwembad Beekhuizen. Op zaterdag 3 november tijdens de Natuurwerkdag zetten zij hun deuren open en kan jij mee doen.

Een dagje meehelpen in de natuur en lekker actief bezig zijn. ’s Middags ga je met voldaan gevoel naar huis. En het is nog gezellig ook!

Voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen

De deelnemers verzamelen zich op voormalig Zwembad Beekhuizen om 10.00 uur aan de Beekhuizenseweg 91 in Velp. De dag eindigt rond 14.00 uur. Tussendoor is er pauze met koffie, thee & soep, neem zelf je brood & handschoenen mee! We gaan op het terrein van het oude openluchtzwembad aan de slag met onder andere het herstellen van een takkenril, snoeien, blad opruimen en andere klusjes. Altijd al een kijkje willen nemen bij het oude zwembad, kom dan tijdens de Natuurwerkdag en help mee!

Voor meer informatie en aanmelden:

Tijdens de Natuurwerkdag gaan jong en oud op meer dan 80 plekken in Gelderland aan de slag. In heel Nederland wordt er gewerkt op meer dan 550 locaties tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Heb je ook zin in buiten? Kom dan samen met je vrienden, buren, (sport)maatje of alleen en help mee met de vrijwilligers van Zwembad Beekhuizen!

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/beekhuizen-voormalig-openlucht-zwembad

De Natuurwerkdag is een initiatief van LandschappenNL, Stichting Landschapsbeheer Gelderland coördineert de Natuurwerkdag in Gelderland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen