Kom met Kerstmis lekker genieten in restaurant De Peerdestal te Ellecom!

Foto: www.depeerdestal.nl

ADVERTORIAL – Kom met Kerstmis lekker genieten in De Peerdestal! Op beide dagen serveert De Peerdestal zowel een uitgebreid kerstbuffet als een feestelijk 4-gangen kerstmenu.

Daarnaast kunt u voor 1e Kerstdag ook reserveren voor een uitgebreide kerstlunch!

Kerstlunch

Dit jaar serveert De Peerdestal op 1e Kerstdag ook een feestelijke kerstlunch in haar à la carte restaurant. U bent hiervoor welkom vanaf 12.30 uur, uw tafel blijft gereserveerd tot 16.00 uur. Het voorgerecht wordt geserveerd in buffetvorm; een uitgebreid koud buffet met diverse heerlijkheden van vis, vlees en wild.

Als hoofdgerecht heeft u de keuze uit 3 heerlijke gerechten; vis, vlees of wild. Deze gerechten worden aan tafel uitgeserveerd, evenals het feestelijke kerstdessert.

Kerstdiner

Vanaf 18.00 uur bent u (in het à la carte restaurant) van harte welkom voor het kerstdiner, u kunt echter reserveren voor het tijdstip dat u zelf wenst. Na een heerlijke amuse serveert De Peerdestal als voorgerecht een parade van diverse vis-, vlees- en wildlekkernijen. Vervolgens heeft u een keuze uit 2 tussengerechten, 4 hoofdgerechten en een kerstdessert of kaasplateau. Deze keuze hoeft u pas op de avond zelf aan onze door te geven.

Kerstbuffet

In de kleine en grote ruimte van De Peerdestal wordt beide kerstdagen een uitgebreid kerstbuffet geserveerd, u bent hiervoor welkom tussen 17.00 en 18.00 uur. Als voorgerecht heeft u een keuze uit 2 heerlijke soepen om vervolgens gebruik te gaan maken van alle heerlijkheden die in buffetvorm worden geserveerd. Vooraf een koud buffet met vis-, vlees- en wildgerechten. Ook bij het hoofdgerechtenbuffet wordt vis, vlees en wild geserveerd, uiteraard met passende garnituren. Tot slot volgt nog een fantastisch dessertbuffet. De diverse buffetten overlappen elkaar zodat u in uw eigen tempo kunt dineren.

Naast speciale kindergerechten is er voor de kinderen ook een kinderkamer aanwezig. Zij kunnen daar kleuren, spelen of naar een tekenfilm kijken.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.depeerdestal.nl

Reserveringen voor Kerstmis ontvangt het restaurant graag telefonisch op 0313-415758.

Kerstmis bij De Peerdestal

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen