De Koninklijke Rosendaalsche Kapel bestaat dit jaar namelijk 160 jaar! Gefeliciteerd!!

Foto: De Koninklijke Rosendaalsche Kapel

ARNHEM/ROZENDAAL – Op zondag 4 november 2018 zal in het Posttheater in Arnhem “Yamo Yamo!” worden gepresenteerd. Het jubileumconcert van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel in Afrikaanse sferen.

De Koninklijke Rosendaalsche Kapel bestaat dit jaar namelijk 160 jaar!

Twee uur durende wervelende show

In het Posttheater zal een twee uur durende wervelende show worden vertoond, centraal staat de muziek. En deze wordt ruimschoots ondersteund door dans, zang en o.a. Afrikaans slagwerk. Zo’n mooie show neerzetten kan de KRK uiteraard niet alleen.

Dirigent Michel Jalink heeft de eerste aanzet gedaan om een muzikale show uit te werken. Later heeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel een regisseur, Richard Salemink, aangetrokken om er een mooi en spectaculair geheel van te maken. Het orkest wordt bij een aantal nummers nog versterkt door de gelegenheidsband Robolton-Art (Rob Evers, Olivier Spronk, Ton Brugmas en Arthur van Ameijde).

Geweldige show!

Jambo Afrika uit Nijmegen zal het publiek kennis laten maken met echte Afrikaanse dans en zang. Studio 26 uit Velp kleedt verschillende nummers aan met prachtige dans en koor Eigen Wijs uit Elst zal een aantal nummers met zang aanvullen. Decor, licht, projecties en geluid zullen het geheel helemaal af maken. Het belooft een geweldige show te worden.

Helaas is de show al uitverkocht, maar toch willen wij (redactie) u hiervan op de hoogte stellen en De Koninklijke Rozendaalsche kapel van harte feliciteren, gefeliciteerd!

Ook heeft De Koninklijke Rosendaalsche Kapel een jubileumkrant uitgegeven waar nog veel meer informatie in staat. Kijk hiervoor op:

 

De Koninklijke Rosendaalsche Kapel bestaat 160 jaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen