Unieke belevenis in winterse natuur met eerste Posbank Kerstwandeling

Foto:

RHEDEN – Gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Sfeervolle kerstklanken horen en unieke voorstellingen zien met toneel, muziek, zang en dans!

Kom zaterdagmiddag 22 december naar de Posbank en doe mee aan de eerste Posbank Kerstwandeling. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur.

Start: Posbankpaviljoen

De route loopt van het Paviljoen De Posbank naar de Rhedense Schaapskooi. Bussen brengen je vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur (ongeveer 2,5 kilometer) loop je midden in de natuur langs een vijftal mini-voorstellingen. Op een heel eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

Einde: Schaapskooi

De schaapskooi van de Rhedense Schaapskudde is het eindpunt waar je nog kan nagenieten van de wandelbelevenis onder het genot van een glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt!

Samen genieten

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal met als doel samen te genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor drie (lokale) goede doelen; Het Duynhuis Dieren, Stichting Ons Raadhuis Velp en Natuurmonumenten te Rheden.

Kleine attentie!

De kaarten (€1 voor kinderen en €5 voor volwassenen) zijn inclusief een kleine attentie! Ga voor meer informatie en aanmelding naar: www.deposbankkerstwandeling.nl

De netto-opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan de goede doelen.

  • Start: Zaterdagmiddag 22 december, Start vanaf 14:00 tot 17:00
  • Parkeren: Parkeerplaats bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 6, 6991 JE Rheden
  • Vijf belevingen langs de route vormen een uniek beeld van het kerstverhaal
'
article
129104
Sfeervolle kerstklanken horen en unieke voorstellingen zien in de prachtige natuur van de Posbank
RHEDEN – Gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Sfeervolle kerstklanken
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/129104/unieke-belevenis-winterse-natuur-eerste-posbank-kerstwandeling-3/
2018-12-07T09:19:07+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/10/26231905/De-Posbank-Kerstwandeling-www.deposbankkerstwandeling.nl_11.jpg
Dieren, Het Duynhuis, Natuurmonumenten, Posbank Kerstwandeling, Rheden, rheden.nieuws.nl, Rotaryclub Rheden-Rozendaal, Stichting Ons Raadhuis, Velp
Nieuws