Pop-up store in Dieren met definitieve plannen winkelcentrum wordt uitstekend bezocht

DIEREN – Diderna 7 in Dieren was op donderdag 1 november tijdelijk ingericht als een winkel. Of anders gezegd, als een pop-up store. Belangstellenden konden daar de definitieve plannen voor de herinrichting van het Winkelcentrum Dieren bekijken.

Ondanks het regenachtige weer was de belangstelling overweldigend en boven verwachting zelfs. Gelijk na de opening stroomden de belangstellenden naar binnen, aldus medewerkers van de gemeente. Vooral “ouderen“ hadden veel vragen hoe het er nu uit gaat zien en wat er allemaal verandert in en om het winkelcentrum.

In mei was er ook een pop-up store, toen kon iedereen reageren op de schetsontwerpen. Nu kon men kennis nemen van de definitieve plannen.

Naar aanleiding van de gemaakte opmerkingen in mei, zijn de plannen op een aantal punten aangepast. Zo zijn de inrichting van het Ericaplein en de situering van de markt veranderd, is het plein met de beren aangepast en is de groeninvulling gewijzigd. Verder komt er een plek voor optredens.

Na 1 november werkt de gemeente het ontwerp verder uit. De gemeente is van plan in het voorjaar van 2019 te starten met de werkzaamheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen