Winter Montmarte Markt Doesburg op zondag 18 november

Foto: Frans Schilderman

DOESBURG – Zondag 18 november aanstaande van 11.00 – 17.00 uur wordt er in Doesburg een speciale Winter Montmartre Markt georganiseerd, de vijf zomeredities ven afgelopen zomer waren een groot succes.

Perfecte sfeer

De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt staan leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst.

Joie de Vivre

De Franse musette ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol winterterras zitten bij het vuur en verwarm je en luister naar Pierre met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel “Joie de Vivre”.

De Montmartre markt is op zondag 18 november van 11.00 – 17.00 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vierde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september.

Info via [email protected]

(Foto: Frans Schilderman)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen