Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in het dorp Rheden

Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN – Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in het dorp Rheden. Voor het kinderfeest stelt “Ons Huis” wederom belangeloos zijn zaal ter beschikking. Alle kinderen tot en met 8 jaar zijn welkom.

De clowns Max en Sjappie zullen het kinderfeest verzorgen. Het feest begint om 11.00 uur, de zaal is open vanaf 10.45 uur en de toegang is gratis.

Iets na 12.00 uur zullen de Wegwijspieten de kinderen in de zaal ophalen om samen in optocht naar de muziektent bij de Veerweg te vertrekken. Dit jaar voor het eerst onder begeleiding van een speciaal voor deze intocht samengestelde gelegenheidsband, bestaande uit muzikanten van de Rhedense Fanfare en de March & Showband Rheden. Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang zal aan alle kinderen iets lekkers uitreiken bij de uitgang van de zaal. Dit lekkers is mogelijk gemaakt door ORDS Ondernemend Rheden-De Steeg.

Met inzet van verkeersregelaars van Rheden voor Oranje vertrekt de stoet van Ons Huis aan het Meester B. van Leeuwenplein via de Arnhemseweg naar de muziektent aan de Veerweg. Sint zal daar met zijn Pieten aankomen om 12.30 uur, onder de Pieten zal ook een Piet zijn die glutenvrij strooigoed uitdeelt.
Nadat Sinterklaas de kinderen bij de muziektent begroet heeft, stapt hij in de koets om weer in optocht via de Apollostraat, Dorpsstraat, Groenestraat en Arnhemseweg aan te komen bij Ons Huis op het Meester B. van Leeuwenplein. Daar zal hij binnen in de zaal van Ons Huis officieel welkom worden geheten door dorpswethouder Ronald Haverkamp en de voorzitter van Rhedens Dorpsbelang de heer Jan Frank Mars.

Uiteraard neemt Sinterklaas alle tijd voor een praatje met de kinderen, foto en het in ontvangst nemen van tekeningen en/of verlanglijstjes.

Dossier: Sinterklaas
'
article
129598
Sinterklaasoptocht in Rheden
RHEDEN – Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in het dorp Rheden. Voor het kinderfeest
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/129598/op-zaterdag-17-november-komt-sinterklaas-aan-dorp-rheden/
2018-11-06T12:06:44+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/06120552/Sinterklaas-Rheden-Wouter-Rijnbende.jpg
Glutenvrij, intocht, Rheden, rheden.nieuws.nl, Sinterklaas, Sinterklaasoptocht
Nieuws