Kerkenmarkt Spankeren weer groot succes 

Foto:

SPANKEREN – Afgelopen zaterdag 20 september werd er weer een Kerkenmarkt in Spankeren gehouden. De dag begon wat bewolkt maar het weer werd steeds beter en zonniger en de opkomst steeds hoger. 

Aan het eind van de markt viel de eerste regen, maar dat kon de pret toen niet meer drukken. De markt heeft een mooi financieel resultaat opgeleverd van € 8.400,=. Om 10:00 uur gingen de poorten open waarna kooplustigen zich rennend naar de kramen spoedden. 
Rond de middag was een groot gedeelte van de spullen al verkocht. De opzet van de markt, waaraan ruim 100 vrijwilligers meewerkten, was deze keer nog uitgebreider dan voorheen. Er waren meer tenten opgesteld op het grasveld rondom “De Kerkhorst” en ook de kramen in de kerk waren ruimer van opzet. 
Dit jaar was er zelfs een echte ijskraam aanwezig gesponsord door Villa Veertien uit Dieren. Diverse groepen hebben leuke optredens verzorgd en het was heerlijk vertoeven op het terras. Het kenmerkende van deze markt is de knusse opstelling en de gezellige sfeer die er altijd heerst en het enthousiasme van de vele vrijwilligers. 
De uitslag van de verloting die is gehouden: Quilt – lotnr. 106. Het juiste aantal knikkers bedroeg 367 en de krentenwegge woog 7.655 gram. De markt heeft het predicaat “Misschien wel de gezelligste markt uit de omgeving”, weer helemaal waar gemaakt.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen