Afscheid Dick van der Kolk van Dierenkliniek Veluwezoom

VELP/RHEDEN – Zaterdag 17 november heeft dierenarts Dick van der Kolk afscheid genomen van Dierenkliniek Veluwezoom (Rheden/Velp). Na 39 jaar met hart en ziel werkzaam geweest te zijn als dierenarts waarvan 8 jaar in Velp en Rheden.

Dit afscheid kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, daarom nam hij afscheid in het Auditorium van Burgers’ Zoo. Dick is erg betrokken geweest bij zijn praktijken in Velp en in Rheden, zoals hij zelf zij, hij keek de dieren als eerste in de ogen. Hij hield van korte lijnen daarom werd en word je nooit doorgeschakeld van de een naar de ander.

Er worden al een tijdje plannen gemaakt voor een Dierenziekenhuis in de omgeving van Arnhem. In de nabije toekomst is het daarom gemakkelijk dat er meer specialisaties dichtbij voor handen zijn, zodat ook de 2e-lijns dierengeneeskunde beschikbaar is voor huisdierbezitters.

Dit houdt onder meer in dat er bijvoorbeeld mogelijkheden zijn om een MRI- of CT-scan te laten maken wanneer dit nodig is. In oktober 2017 heeft de dierenklinkiek zich aangesloten bij de Evidensiagroep, om de vertrouwde dierengeneeskunde te kunnen blijven bieden en de komst van een Dierenziekenhuis mogelijk te maken.

De middag stond dus niet alleen in het teken van zijn afscheid maar ook in het teken van het toekomstige Evidensia Dierenziekenhuis. Dick gaat zich in de toekomst richten op het mede realiseren van het Dierenziekenhuis in Arnhem. Het is de bedoeling dat het dierenziekenhuis in Arnhem op IJsseloord 2 zal gaan vestigen.

Dick van der Kolk heeft de scepter over gedragen aan Marte Cuppens–Joosten, zij zal met het vertrouwde team onverminderd voor u klaar staan bij de Dierenkliniek Veluwezoom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
130122
Dit afscheid kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan
VELP/RHEDEN – Zaterdag 17 november heeft dierenarts Dick van der Kolk afscheid genomen van Dierenkliniek
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/130122/afscheid-dick-van-der-kolk-van-dierenkliniek-veluwezoom/
2018-11-18T21:31:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/18212954/Afscheid-Dirk-van-der-Kolk-2018-11-17-0.jpg
Dick van der Kolk, Dierenkliniek Velp, Dierenkliniek Veluwezoom, rheden.nieuws.nl
Foto's, Nieuws