Huisdier van de week: Ontmoet Molly en Pipi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Molly en Pipi zijn zussen, de kittens zijn in het begin wat afwachtend en hebben even de tijd nodig om te wennen. Hun nieuwsgierigheid wint het van de angst, dus komen ze al snel kijken.

Molly en Pipi vinden het fijn om geaaid te worden en ontspannen dan ook na een tijdje, de kittens worden samen geplaatst.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Molly en Pipi.

 

Diernummer: 27117 en 27123

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/gereserveerd-molly-en-pipi/

Heeft u interesse? Geeft u Molly en Pipi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

'
article
130492
Hun nieuwsgierigheid wint het van de angst, dus komen ze al snel kijken
VELP – Molly en Pipi zijn zussen, de kittens zijn in het begin wat afwachtend
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/130492/huisdier-van-de-week-ontmoet-molly-en-pipi/
2018-11-25T09:53:41+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/25122437/Huisdier-van-de-week1-Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken_InPixio.jpg
dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, kat, Molly, Pipi, Poes, rheden.nieuws.nl
Column, Nieuws