Bewoners Oosterwolde nemen mooiste voorwerp mee naar Spraakwater

VELP – Grote belangstelling van bewoners en familieleden bij de officiële opening van het verhalend fotoproject Spraakwater.

Spraakwater is een verhalend fotoproject van Innoforte in samenwerking met Riënne Wopereis van Fotografiënne. In kleine gespreksgroepjes zijn bewoners van Oosterwolde uitgenodigd hun verhaal te vertellen bij het voorwerp dat zij al hun hele leven lang koesteren. Dat heeft mooie, leuke, grappige en soms ontroerende verhalen opgeleverd.

Nadat iedereen van harte welkom was geheten, vertelden twee activiteitenbegeleiders van Oosterwolde enkele verhalen die door de bewoners waren verteld aan de hand van een voorwerp dat zij mee hadden genomen.

Deze verhalen zijn in een boekje gebundeld door enkele vrijwilligers. De eerste exemplaren werden aan de bewoners die op de foto’s staan van het fotoproject als eerste uitgedeeld. Op de 1e etage van woon- zorgcentrum Oosterwolde kon men ook de andere foto’s gaan bewonderen.

Men hoopt met dit project ook anderen uit te dagen hun verhaal te delen. Natuurlijk was er vervolgens een gezellig samenzijn met een hapje en drankje voor de bewoners en familieleden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
130638
Spraakwater is een verhalend fotoproject van Innoforte in samenwerking met Riënne Wopereis van Fotografiënne
VELP – Grote belangstelling van bewoners en familieleden bij de officiële opening van het verhalend
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/130638/bewoners-oosterwolde-nemen-mooiste-voorwerp-mee-naar-spraakwater/
2018-11-25T22:46:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/25211954/Fotoproject-Spraakwater-Oosterwolde-Velp-12.jpg
Fotografiënne, Innoforte, rheden.nieuws.nl, Riënne Wopereis, spraakwater
Foto's, Nieuws