Studenten van Aeres MBO Velp maken meterslange guirlandes en kransen voor Dickens Festival Velp

Foto: http://www.ritapolmanhaarmode.nl/

VELP – Aeres Velp is benaderd door de organisatie van het Dickens Festival Velp om te helpen met de aankleding. Aeres MBO bloemstudenten zijn woensdag 5 december, tijdens de atelierlessen, druk aan het draaien en decoreren.

Heerlijk! De hele school geurt naar dennengroen. Studenten van Aeres MBO Velp maken met veel enthousiasme meterslange guirlandes en kransen. Aankomende zondag verandert het centrum van Velp in een authentieke en nostalgische dorpsmarkt, vol lekkernijen en bijzondere producten.

Dickens Festival Velp

Ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens nemen u mee terug in de tijd. Kom 9 december tussen 12.00 en 18.00 uur langs bij de verschillende binnen- en buitenlocaties in de Emmastraat en de Hoofdstraat. Ga mee terug in de tijd en laat u verrassen!

Groene kerstdecoratie en etalages gemaakt door Aeres MBO Velp

De Emmastraat in Velp wordt de komende dagen versierd met deze materialen. De stylisten in opleiding toveren een vijftal etalages om in nostalgische sfeer. Margot Warman van kapsalon Rita Polman Haarmode in de Emmastraat is er heel erg blij mee.

Samenwerking Aeres Velp & Dickens VelpStudenten maken o.a. meterslange guirlandes.Dickens Festival Velp

Geplaatst door Aeres Velp op Woensdag 5 december 2018

Wat is er te doen?

U kunt winkelen in stijl en luisteren naar de sfeervolle live muziek. Heerlijke lekkernijen worden er aangeboden die u gelijk kunt nuttigen of laat inpakken voor thuis. Ook Aeres Velp is aanwezig met  informatie over de verschillende opleidingen. Aeres Velp is een school voor vmbo en mbo

Open dagen 2019

Aeres MBO Velp heeft open huis op 18 en 19 januari en Aeres VMBO Velp kunt u bezoeken op 25 en 26 januari. Kijk op de website voor meer informatie. Sinds 2017 is de naam van de school veranderd van Groenhorst Velp in Aeres Velp.  www.aeresmbo-velp.nl of www.aeresvmbo-velp.nl.

Lees ook:

Dickens Festival Velp

article
131171
Samenwerking Aeres Velp & Dickens Festival Velp
VELP – Aeres Velp is benaderd door de organisatie van het Dickens Festival Velp om
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/131171/studenten-van-aeres-mbo-velp-maken-meterslange-guirlandes-en-kransen-voor-dickens-festival-velp/
2018-12-05T16:41:22+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/12/05163847/Rita-Polman-Haarmode-Aeres-VMBO-Velp.jpg
Aeres MBO Velp, Dickens Festival, Dickens Festival Velp, Dickens Festival Velp 2018, rheden.nieuws.nl
Nieuws