Een bloemrijke kerst op Middachten

DE STEEG – Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere belevenis. Monumentale kerstbomen, kerstversieringen, guirlandes, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een levende kerststal en brandende vuren zorgen ervoor dat u zich eeuwen terug in de tijd waant.

Deze editie wordt het kasteel extra uitbundig aangekleed met vele bijzondere en glorieuze bloemstukken. Bloemdecorateur Sjacco Gerritsen en zijn medewerkers verwerken deze in het interieur van het kasteel. In deze korte video geeft Sjacco u vijf tips Tips van Sjacco voor het versieren van uw kerstboom hoe een mooie boom te versieren. Deze kerstboom is te vinden in het onderhuis van het kasteel bij de catering.

Nieuw zijn de miniconcerten die elke dag in De Zaal van het kasteel gegeven worden. Ook buiten vinden muziekoptredens plaats.

In het koetshuis en de bijgebouwen is een kerstmarkt met veel handgemaakte kunst- en streekproducten. In de wensboom kan iedereen een wens voor 2019 hangen. De mooiste wens wordt beloond met een overnachting in de B&B van het kasteel. Kinderen kunnen zelf hun broodjes bakken en zowel binnen als buiten zijn versnaperingen te koop.

Kerst op Middachten is nog te bezoeken op zaterdag 15 en en zondag 16 december van 12.00 tot 20.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: https://www.middachten.nl/12-tm-16-december-2018-kerstopenstelling/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen