Prinsentreffen bij CV De Blaospiepkes

VELP/ROZENDAAL – Jaarlijks is er een prinsentreffen van alle carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden, dit keer bij carnavalsvereniging De Blaospiepkes in hun feestburcht De VeluweZoom aan de Pinkenbergseweg te Velp.

Het was een gezellig samenzijn van alle carnavalsverenigingen met dansmuziek en optredens. Helaas was Cv. de Nölers verhinderd door privé omstandigheden.

Maar ook waren er diverse wedstrijdspelletjes voor de Prinsenparen, zoals het dobbelspel waarbij de tegenstander zich zo snel mogelijk aan moest kleden voordat de ander zes gegooid had. Een ander spelletje was met een lepel elkaar een balletje overgeven in een zo snel mogelijke tijd. Het derde spel was met een ballon tussen de benen een parkoers afleggen. Hiervan werden de tijden en resultaten bijgehouden, nadat deze geteld waren kwam daar de volgende eindstand uit:

Van boven naar beneden:

  • 4e  Cv. De Blaospiepkes.
  • 3e  Cv. De Deurdauwers
  • 2e  Cv. De Narrenkap
  • 1e  Cv. De Heiknüüters

Tot grote vreugde van hen, wonnen de deelnemers van Cv. De Heiknüüters de grote wisselbeker voor het vierde jaar op rij.

Hierna kon men wederom genieten van verschillende optredens en de muziek van Duo “Lang & Breed“. De avond werd rond 23.00 uur afgesloten.

Het was een prachtig afscheid van het jubileumjaar van Carnavalsvereniging De Blaospiepkes uit Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
131809
Gezellig samenzijn van alle carnavalsverenigingen met dansmuziek en optredens
VELP/ROZENDAAL – Jaarlijks is er een prinsentreffen van alle carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden, dit
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/131809/prinsentreffen-bij-cv-de-blaospiepkes/
2018-12-15T16:29:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/12/15155207/Prinsentreffen-bij-Cv.-De-Blaospiepkes-14-12-2018-6.jpg
carnaval, Cv. De Blaospiepkes, Cv. De Deurdauwers, Cv. De Heiknüüters, Cv. De Narrenkap, Prinsentreffen, rheden.nieuws.nl, Velp
Foto's, Nieuws