Kerstvakantie bij 4Noppes, de Dierense weggeefwinkel

Foto: 4Noppes

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is gesloten op 29 december 2018 en 5 januari 2019 vanwege vakantie en reorganisatie.

Met een gemiddeld aantal van 70 bezoekers en 25 innames van mooie, goede spullen per zaterdagochtend is de weggeefwinkel in Dieren aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 nog altijd een groot succes. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden die er echt voor iedereen is. Er is immers genoeg om te delen en voor ieder wat wils!

Onder andere vanwege de beperkte ruimte die er ter beschikking is, moet er ook opgeruimd, geklust en heringedeeld worden. De tijd dat de winkel dicht is, willen de medewerkers hier zo goed mogelijk voor benutten.

Organisaties kunnen in deze periode spullen komen ophalen of brengen en een afspraak maken via telefoon 06 44881557. Natuurlijk is een aantal vaste medewerkers ook met vakantie. Het bestuur wenst iedereen een goede jaar- en spullenwisseling. 12 januari is de weggeefwinkel weer open van 10 – 13 uur.

In de kerstvakantie kan 4Noppes nog tot en met 31 december gesteund worden via de statiegeldactie van de COOP Dieren. Door op de Goede Doelenknop van de statiegeldautomaat te drukken, steunt u met uw lege flessenbijdrage 4Noppes, zodat er een extra overkapping kan komen die zowel spullen als bezoekers en medewerkers beschermt tegen eventuele regen en sneeuw.

4Noppes is gedurende deze periode bereikbaar via 06 44881557. Per e-mail zijn ze te bereiken op [email protected] en via de website www.4noppes.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen